Loading...
Koffie automaten 2017-07-23T18:32:57+00:00

Perfecte koffie machines

De perfecte koffie hoort in de perfecte automaat. Het is belangrijk om de automaat te kiezen die het best bij uw bedrijf past. Welke koffiemelange heeft u gekozen? Waar komt de automaat te staan? Hoe vaak kunt u de automaat (laten) schoonmaken? En hoeveel kopjes koffie worden er per dag geconsumeerd? De keuze voor de juiste automaat begint bij uw wensen en situatie.

Wij vertegenwoordigen de volgende merken:

Koffie machine merken die wij leveren

Perfecte merken voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Koffiemachine

MELITTA

Melitta koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Lees meer

Koffiemachine

Astoria

Astoria is een Italiaans topmerk in espressomachines. Perfecte koffiebereidingen met bovendien een knap retro design. Verschillende uitvoeringen van de Astoria half-automaat mogelijk; van 1 groep tot 3 groeps, met stoom en heet water.

Lees meer

Koffiemachine

Cafina

Het merk Cafina maakt deel uit van de Melitta Groep en staat al meer als 65 jaar voor innovatie en perfectie in de ontwikkeling en produktie van koffiemachines voor gastronomie en het bedrijfsleven. Uitmuntendheid in ontwikkeling en het doorzettingsvermogen om de beste koffiemachines te produceren.

Lees meer

Koffiemachine

Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van koffiesystemen van Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn.

Lees meer

Interesse?

Geïnteresseerd in een koffie machine voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact