Loading...
Melitta 2017-08-28T22:37:05+00:00

Melitta Professional

De Melitta Professional koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. Deze volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle koffie. Wij leveren de volgende modellen: XT4, XT5, XT6, XT7 en de CT8.

Interesse in een Melitta koffie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Melitta Caffeo

De Melitta Caffeo koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de kleine zakelijke markt. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Interesse in een Melitta koffie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Koffie machine merken die wij leveren

Perfecte merken voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Koffiemachine

MELITTA

Melitta koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Lees meer

Koffiemachine

Astoria

Astoria is een Italiaans topmerk in espressomachines. Perfecte koffiebereidingen met bovendien een knap retro design. Verschillende uitvoeringen van de Astoria half-automaat mogelijk; van 1 groep tot 3 groeps, met stoom en heet water.

Lees meer

Koffiemachine

Cafina

Het merk Cafina maakt deel uit van de Melitta Groep en staat al meer als 65 jaar voor innovatie en perfectie in de ontwikkeling en produktie van koffiemachines voor gastronomie en het bedrijfsleven. Uitmuntendheid in ontwikkeling en het doorzettingsvermogen om de beste koffiemachines te produceren.

Lees meer

Koffiemachine

Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van koffiesystemen van Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn.

Lees meer