Loading...
Astoria 2018-02-08T12:27:34+00:00

Astoria

Astoria is een Italiaans topmerk in espressomachines. Perfecte koffiebereidingen met bovendien een knap retro design. Verschillende uitvoeringen van de Astoria half-automaat mogelijk; van 1 groep tot 3 groeps, met stoom en heet water. Mogelijkheid tot automatisch melksysteem voor cappuccino en Latte Macchiato, autosteamer.

Interesse in een Astoria koffie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Koffie machine merken die wij leveren

Perfecte merken voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Koffiemachine

MELITTA

Melitta koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Lees meer

Koffiemachine

Orchestrale

De professionele cappuccino- en espressomachines van Orchestrale zijn van verfijnd Italiaanse makelij met een muzikaal accent. Koffiemachines waar technologie, componenten, design, arbeid en passie volledig Italiaans zijn.

Lees meer

Koffiemachine

Cafina

Het merk Cafina maakt deel uit van de Melitta Groep en staat al meer als 65 jaar voor innovatie en perfectie in de ontwikkeling en produktie van koffiemachines voor gastronomie en het bedrijfsleven. Uitmuntendheid in ontwikkeling en het doorzettingsvermogen om de beste koffiemachines te produceren.

Lees meer

Koffiemachine

Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van koffiesystemen van Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn.

Lees meer