Loading...
Cafina 2018-02-08T12:29:00+00:00

Cafina

Nieuw in ons assortiment zijn de Cafina traditionele espressomachines met als belangrijke USP’s: AROMA PERFECT, BARISTA STEAM en MICROZEEF. Het bijzondere aan deze traditionele espressomachines is dat deze machines beschikken over AROMA PERFECT, tampen is niet meer nodig en BARISTA STEAM

Barista Steam – De perfecte, snelle en eenvoudige melkschuimbereiding

De bereiding vindt automatisch plaats via een ingebouwde temperatuurssensor. Het proces wordt op een vooraf ingegeven temperatuur automatisch gestopt. Het resultaat: perfect melkschuim! Het opstomen kan individueel worden aangepast aan de melkkwaliteit en wordt in 2 tredes opgebouwd. Melk opschuimen, melk verwarmen. Zeer eenvoudige reiniging; na iedere cyclus wordt de stoompijp kort 1 seconde gereinigd en voorkomt daarmee verstoppingen. Het gelijke procedé bij de stoompijp. Automatisch reinigingsprogramma na knopdruk.

Aroma perfect

De Aroma Perfect zetgroep opent zich automatisch via 3 flexibele contactpunten naar gelang de vulhoeveelheid en tegendruk en bereikt ook met verschillende vulhoeveelheden optimale kwaliteit in de kop. De pistonmachine laat zich spelenderwijs en probleemloos gebruiken. Het geïntegreerde “Stop-Concept” zet de piston automatisch in de juiste positie. De Cafina technologie verzekert u van de beste kwaliteit in de kop.

Micro zeef

De fijnste koffiezeef geometrie met de kleinste produceerbare micro-ets technologie. Hierdoor verbeterd de Creme laag en smaak. Deze nieuwe extractie technologie is een verregaande doorontwikkeling van de AROMA PERFECT ZETGROEP. Resultaat: geen koffieresidu meer in de kop, verbeterde smaak met optimale aroma’s.

Modellen

De Cafina koffiemachines zijn te leveren met 1, 2 of 3 groepen.

Interesse in een Cafina koffie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Koffie machine merken die wij leveren

Perfecte merken voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Koffiemachine

MELITTA

Melitta koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Lees meer

Koffiemachine

Orchestrale

De professionele cappuccino- en espressomachines van Orchestrale zijn van verfijnd Italiaanse makelij met een muzikaal accent. Koffiemachines waar technologie, componenten, design, arbeid en passie volledig Italiaans zijn.

Lees meer

Koffiemachine

Cafina

Het merk Cafina maakt deel uit van de Melitta Groep en staat al meer als 65 jaar voor innovatie en perfectie in de ontwikkeling en produktie van koffiemachines voor gastronomie en het bedrijfsleven. Uitmuntendheid in ontwikkeling en het doorzettingsvermogen om de beste koffiemachines te produceren.

Lees meer

Koffiemachine

Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van koffiesystemen van Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn.

Lees meer