Biologische Classico Espresso bonen

100% Arabica

De Bio Classico is een 100% Arabica melange. Deze romige koffie met veel hinten van melkchocolade maken het een zeer geschikte alledaagse koffie. Een biologische frisse en heldere koffie wat samengesteld is met meerdere soorten biologische bonen uit diverse oorsprong landen. Een koffie die veel positieve reacties naar boven brengt.

Smaak en herkomst

Smaaktonen: Licht zuurtje, melk chocolade, floraal en bloemig
Verhouding: 100% Arabica
Componenten: Honduras, Sumatra, Java, Ethiopië en Peru

Kracht ●●●○○
Body ●●●○○
Zuren ●●○○○
Mild ●●●○○

Maak kennis met de BIO Classico koffie

Vrijblijvend kennismaken met de BIO Classico? Vraag een gratis koffieproeverij aan!

Biologische koffie

Deze koffie is gecertificeerd met het EU Biolabel

Deze biologische koffie is volledig geconcentreerd op de milieuaspecten van koffieteelt. Bij de teelt van koffiebonen worden enkel natuurlijke middelen gebruikt. Om deze biologische teelt mogelijk te maken, gebruiken lokale boeren compost die organisch is opgebouwd uit koemest, bladeren van bomen en planten snoeisel.

Keuze uit 6 melanges

Ammirato Caffè hanteert zes unieke melanges: BIO CLASSICO, MEDIO, INTENSO, BIO INTENSO, CREMA en FILTRO.
Zo schenk je op ieder moment voor iedere smaak de lekkerste kop koffie.

Biologische koffie

Espresso Bonen

BIO CLASSICO

De Bio Classico is een 100% Arabica melange. Deze romige koffie met veel hinten van melkchocolade maken het een zeer geschikte alledaagse koffie. Een biologische frisse en heldere koffie wat samengesteld is met meerdere soorten biologische bonen uit diverse oorsprong landen.

Lees meer

UTZ Certified

Espresso Bonen

MEDIO

De Medio heeft een verhouding van 70% Arabica en 30% Robusta, waardoor deze koffie een iets bittere afdronk heeft. Koffie met een crema-laagje dat pure klasse vertegenwoordigt.

Lees meer

UTZ Certified

Espresso Bonen

INTENSO

Een koffie die veel positieve reacties naar boven brengt. Om te beginnen met de Brasil en Java welke met de mokka en aardse tinten een gedegen fundering leggen voor de toevoeging van de chocolade smaken uit Guatemala.

Lees meer

Biologische koffie

Espresso Bonen

BIO INTENSO

De Bio Intenso is een biologische koffie voor de echte espresso liefhebbers. Vol, intens, krachtig en met een licht bittertje. De 100% Arabica bonen zijn langer gebrand waardoor de smaak sterker is wat geschikt is voor de espresso en melkproducten zoals latte en cappuccino.

Lees meer

Espresso Bonen

CREMA

Een mooie allrounder geschikt voor elk moment van de dag. Een Fairtrade koffie met een mooie volle body en een algemeen zoete indruk en een laag zuurgehalte.

Lees meer

Gemalen koffie

FILTRO

De Filtro is een gemalen koffie. Door de speciale branding en maling staat koffie langer in contact met het water wat zorgt voor een goede extractie van de aroma’s.

Lees meer

Proef onze koffie

Vrijblijvend kennismaken met Ammirato Caffè? Vraag een gratis koffieproeverij aan!

Contact