Filtro gemalen koffie

Speciale branding en maling

De Filtro is een gemalen koffie. Door de speciale branding en maling staat koffie langer in contact met het water wat zorgt voor een goede extractie van de aroma’s. Wanneer men op zoek is naar een koffie met weinig zuren is dit een ideale samenstelling. Kenmerken van deze koffie zijn body, rond en robuust van smaak. De Java Robusta in deze melange zorgt voor een mooie volheid en fijne aardse tinten. Sumatra zorgt voor hout-, kruiden- en cacao achtige tonen. Deze koffie is voor vele herkenbaar, kan makkelijk geschonken worden, en is een allemansvriend.

Vrijblijvend kennismaken met de Filtro? Vraag een gratis koffieproeverij aan!

Keuze uit 5 melanges

Ammirato Caffè hanteert vijf unieke melanges: CLASSICO, MEDIO, INTENSO, CREMA en FILTRO.
Zo schenk je op ieder moment voor iedere smaak de lekkerste kop koffie.

Espresso Bonen

CLASSICO

De Classico is een 100% Arabica melange. Deze zachte ronde Fairtrade koffie heeft een licht rinzige afdronk, samengesteld met meerdere soorten koffie uit diverse oorsprong landen.

Lees meer

UTZ Certified

Espresso Bonen

MEDIO

De Medio heeft een verhouding van 70% Arabica en 30% Robusta, waardoor deze koffie een iets bittere afdronk heeft. Koffie met een crema-laagje dat pure klasse vertegenwoordigt.

Lees meer

UTZ Certified

Espresso Bonen

INTENSO

De Intenso is een fijne koffie voor de echte espresso liefhebbers. De 100% Arabica bonen zijn langer gebrand waardoor de smaak sterker is wat geschikt is voor de espresso en melkproducten zoals latte en cappuccino.

Lees meer

Espresso Bonen

CREMA

Een mooie allrounder geschikt voor elk moment van de dag. Een Fairtrade koffie met een mooie volle body en een algemeen zoete indruk en een laag zuurgehalte.

Lees meer

Gemalen koffie

FILTRO

De Filtro is een gemalen koffie. Door de speciale branding en maling staat koffie langer in contact met het water wat zorgt voor een goede extractie van de aroma’s.

Lees meer

Proef onze koffie

Vrijblijvend kennismaken met Ammirato Caffè? Vraag een gratis koffieproeverij aan!

Contact