Classico Espresso bonen

100% Arabica

De Classico is een 100% Arabica melange. Deze zachte ronde Fairtrade koffie heeft een licht rinzige afdronk, samengesteld met meerdere soorten koffie uit diverse oorsprong landen. Een koffie die veel positieve reacties naar boven brengt. Om te beginnen met de Brasil en Java welke met de mokka en aardse tinten een gedegen fundering leggen voor de toevoeging van de chocolade smaken uit Guatemala.

Om ook nog een fruitige en vriendelijke citrus smaak aan te geven hebben we hier ook Honduras en de altijd mooie Togo aan toegevoegd. Een koffie die zowel voor de lungo als de espresso heel prettig te drinken is.

Deze koffie is geschikt voor melkkoffies, maar bij een espresso geeft hij de drinker ook een verrassend en aangename koffie ervaring.

Vrijblijvend kennismaken met de Classico? Vraag een gratis koffieproeverij aan!

Fairtrade koffie

Deze koffie is gecertificeerd met het Max Havelaar Keurmerk

Bij koffie met het Max Havelaar Keurmerk weet je zeker dat er op een manier gehandeld is die normen en waarden van de mens tegemoet komt.

Koffieboeren en arbeiders krijgen dankzij het keurmerk altijd een schappelijke prijs voor hun koffie. Fairtrade, vrij vertaald: eerlijke handel, noemen we dat. Daarnaast bevestigt het keurmerk dat er nooit sprake is geweest van kinderarbeid, extreem lange werkdagen of onmenselijke omstandigheden.

Lees meer over Fairtrade koffie.

Keuze uit 5 melanges

Ammirato Caffè hanteert vijf unieke melanges: CLASSICO, MEDIO, INTENSO, CREMA en FILTRO.
Zo schenk je op ieder moment voor iedere smaak de lekkerste kop koffie.

Espresso Bonen

CLASSICO

De Classico is een 100% Arabica melange. Deze zachte ronde Fairtrade koffie heeft een licht rinzige afdronk, samengesteld met meerdere soorten koffie uit diverse oorsprong landen.

Lees meer

UTZ Certified

Espresso Bonen

MEDIO

De Medio heeft een verhouding van 70% Arabica en 30% Robusta, waardoor deze koffie een iets bittere afdronk heeft. Koffie met een crema-laagje dat pure klasse vertegenwoordigt.

Lees meer

UTZ Certified

Espresso Bonen

INTENSO

De Intenso is een fijne koffie voor de echte espresso liefhebbers. De 100% Arabica bonen zijn langer gebrand waardoor de smaak sterker is wat geschikt is voor de espresso en melkproducten zoals latte en cappuccino.

Lees meer

Espresso Bonen

CREMA

Een mooie allrounder geschikt voor elk moment van de dag. Een Fairtrade koffie met een mooie volle body en een algemeen zoete indruk en een laag zuurgehalte.

Lees meer

Gemalen koffie

FILTRO

De Filtro is een gemalen koffie. Door de speciale branding en maling staat koffie langer in contact met het water wat zorgt voor een goede extractie van de aroma’s.

Lees meer

Proef onze koffie

Vrijblijvend kennismaken met Ammirato Caffè? Vraag een gratis koffieproeverij aan!

Contact