Ontdek het geheim van echt goede koffie

Eersteklas Arabica koffie voor het perfecte kopje koffie, espresso of cappuccino

Lekkere koffie begint simpelweg met een goede boon. We selecteren de beste koffiebonen uit de mooiste koffiestreken. Hierdoor bieden wij een breed scala aan smaakbelevingen. Koffie met de juiste balans tussen een zuurtje én bittertje met een volle body en een fluweelzachte afdronk.

(H)eerlijke koffie

Onze melanges

Ammirato Caffè hanteert vijf unieke melanges: CLASSICO, MEDIO, INTENSO, CREMA en FILTRO. Zo schenk je op ieder moment voor iedere smaak de lekkerste kop koffie.

Ammirato Caffè wordt geleverd als hij op zijn best is, in een speciaal ontwikkelde, duurzame verpakking met ventiel. Zo blijft de unieke aroma gegarandeerd. Wij branden onze koffie bovendien in kleine hoeveelheden tegelijk. Onze melanges bestaan dus louter uit verse bonen.

Voor de zakelijke markt leveren wij verse bonen koffie, Fresh brew koffie en Instant koffie. Tevens leveren wij voor de traditionele koffiemachine cafeïnevrije (Decafé) koffiebonen en Decafé pods.

Keuze uit 5 melanges

Ammirato Caffè hanteert vijf unieke melanges: CLASSICO, MEDIO, INTENSO, CREMA en FILTRO.
Zo schenk je op ieder moment voor iedere smaak de lekkerste kop koffie.

Espresso Bonen

CLASSICO

De Classico is een 100% Arabica melange. Deze zachte ronde Fairtrade koffie heeft een licht rinzige afdronk, samengesteld met meerdere soorten koffie uit diverse oorsprong landen.

Lees meer

UTZ Certified

Espresso Bonen

MEDIO

De Medio heeft een verhouding van 70% Arabica en 30% Robusta, waardoor deze koffie een iets bittere afdronk heeft. Koffie met een crema-laagje dat pure klasse vertegenwoordigt.

Lees meer

UTZ Certified

Espresso Bonen

INTENSO

De Intenso is een fijne koffie voor de echte espresso liefhebbers. De 100% Arabica bonen zijn langer gebrand waardoor de smaak sterker is wat geschikt is voor de espresso en melkproducten zoals latte en cappuccino.

Lees meer

Espresso Bonen

CREMA

Een mooie allrounder geschikt voor elk moment van de dag. Een Fairtrade koffie met een mooie volle body en een algemeen zoete indruk en een laag zuurgehalte.

Lees meer

Gemalen koffie

FILTRO

De Filtro is een gemalen koffie. Door de speciale branding en maling staat koffie langer in contact met het water wat zorgt voor een goede extractie van de aroma’s.

Lees meer

Proef onze koffie

Vrijblijvend kennismaken met Ammirato Caffè? Vraag een gratis koffieproeverij aan!

Contact