Perfecte koffie machines

De perfecte koffie hoort in de perfecte automaat. Het is belangrijk om de automaat te kiezen die het best bij uw bedrijf past. Welke koffiemelange heeft u gekozen? Waar komt de automaat te staan? Hoe vaak kunt u de automaat (laten) schoonmaken? En hoeveel kopjes koffie worden er per dag geconsumeerd? De keuze voor de juiste automaat begint bij uw wensen en situatie.

Wij zijn officieel dealer van Bravilor.

Wij vertegenwoordigen de volgende merken:

Koffie machine merken die wij leveren

Perfecte merken voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Koffiemachine

MELITTA

Melitta koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Lees meer

Koffiemachine

Orchestrale

De professionele cappuccino- en espressomachines van Orchestrale zijn van verfijnd Italiaanse makelij met een muzikaal accent. Koffiemachines waar technologie, componenten, design, arbeid en passie volledig Italiaans zijn.

Lees meer

Koffiemachine

Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van koffiesystemen van Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn.

Lees meer

Interesse?

Geïnteresseerd in een koffie machine voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op!

Contact