Ammirato Caffè

Het koffie totaalconcept voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Ammirato Caffè betekent echte koffie met smaak. Met stijl. Met klasse. Wij melangeren onze koffies met de allergrootste zorg op basis van de beste Arabica bonen, geteeld in hooggelegen gebieden. Alles natuurlijk ambachtelijk gebrand en voorzien van een flinke scheut aandacht. Daarom is het niet verwonderlijk dat wij het perfecte totaalpakket bieden door middel van de vier pilaren van de koffiewereld: heerlijke koffie, bijproducten, hoogwaardige automaten en prima service.

Onze melanges

100% Aribica bonen en gemalen koffie

Lekkere koffie begint simpelweg met een goede boon. We selecteren de beste koffiebonen uit de mooiste koffiestreken. Hierdoor bieden wij een breed scala aan smaakbelevingen. Koffie met de juiste balans tussen een zuurtje én bittertje met een volle body en een fluweelzachte afdronk.

Ammirato Caffè hanteert vijf unieke melanges: CLASSICO, MEDIO, INTENSO, CREMA en FILTRO. Zo schenk je op ieder moment voor iedere smaak de lekkerste kop koffie.

Bijproducten

Een complete presentatie in stijl

De lekkerste koffie smaakt nog beter als ook de presentatie in stijl is. Ammirato heeft daarvoor alles in huis. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan thee, koekjes en nougat. Maar ook aan koffiebenodigdheden zoals suiker, melk, cacao, granulaat, porselein, bekertjes, en roerstaafjes.

Automaten

Hoogwaardige koffie machines voor Ammirato Caffè

De perfecte koffie hoort in de perfecte automaat. Het is belangrijk om de automaat te kiezen die het best bij uw bedrijf past. Welke koffiemelange heeft u gekozen? Waar komt de automaat te staan? Hoe vaak kunt u de automaat (laten) schoonmaken? En hoeveel kopjes koffie worden er per dag geconsumeerd? De keuze voor de juiste automaat begint bij uw wensen en situatie.

Wij vertegenwoordigen wij de volgende merken: Melitta, Orchestrale en Bravilor Bonamat.

Service

Volledig op maat voor uw onderneming

Naast het bieden van hoogwaardige kwaliteit koffiemachines en de heerlijkste koffie, streeft Ammirato Caffè ook naar perfecte service. Wij geloven dat iedereen recht heeft op perfecte koffie en uitstekende service. Zo zorgen wij voor de juiste installatie van uw espressomachine, service, preventief onderhoud en het verhelpen van storingen aan uw koffiemachine. Een service volledig op maat voor uw onderneming.

Proef onze koffie

Vrijblijvend kennismaken met Ammirato Caffè? Vraag een gratis koffieproeverij aan!

Contact