Ontdek het geheim van echt goede koffie

(H)eerlijke koffie voor thuis

Lekkere koffie begint simpelweg met een goede boon. We selecteren de beste koffiebonen uit de mooiste koffiestreken. Hierdoor bieden wij een breed scala aan smaakbelevingen. Koffie met de juiste balans tussen een zuurtje én bittertje met een volle body en een fluweelzachte afdronk. Zo kunt u op ieder moment thuis genieten van onze Melanges Intenso, de Crema en de Filtro.

Intenso Melange

Een volle, romige, liefhebbers koffie

De beste koffie voor thuis? De Intenso koffie is een heerlijke volle romige koffie wat geschikt is voor iedere koffieliefhebber.

De Intenso voor thuis is een koffie die veel positieve reacties naar boven brengt. Te beginnen met de Brasil en Java bonen, die met de mokka en aardse tinten een gedegen fundering leggen voor de toevoeging van de chocolade smaken uit Guatemala. Om ook nog een fruitige en vriendelijke citrus smaak aan te geven hebben we hier ook Honduras en de altijd mooie Togo aan toegevoegd.

Deze melange is geschikt voor koffie met melkvariaties, maar bij een espresso geeft hij de drinker ook een verrassende en aangename koffie ervaring.

Meer info en bestel

Crema Melange

Een stevige koffie met een volle body

De Crema is een koffie met een mooie volle body en een algemeen zoete indruk en een laag zuurgehalte.

Java geeft deze melange een zachte aardse en nootachtige smaak. Brasil zorgt met zijn mildheid voor een mooie balans. Ethiopië voegt een licht unieke verfijnde smaak aan de melange toe van citrusfruit en bloemen.

Een mooie allrounder geschikt voor elk moment van de dag!

Meer info en bestel

Filtro gemalen koffie

Speciale branding en maling

De Filtro is een gemalen koffie. Door de speciale branding en maling staat koffie langer in contact met het water wat zorgt voor een goede extractie van de aroma’s. Wanneer men op zoek is naar een koffie met weinig zuren is dit een ideale samenstelling.

Kenmerken van deze koffie zijn body, rond en robuust van smaak. De Java Robusta in deze melange zorgt voor een mooie volheid en fijne aardse tinten. Sumatra zorgt voor hout-, kruiden- en cacao achtige tonen. Deze koffie is voor vele herkenbaar, kan makkelijk geschonken worden, en is een allemansvriend.

Meer info en bestel

Bestel deze koffie voor u thuis

Om thuis lekker te kunnen genieten van deze heerlijke Ammirato melanges kunt u onze koffie bestellen in onze webshop!

Bestel deze koffie