Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van dranksystemen van oer-Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn. Het wordt de hoogste tijd om aandacht te gaan besteden aan je koffie en te kiezen voor koffie die je altijd al had willen hebben.

Elke Bravilor koffiemachine van Ammirato staat garant voor een uitstekende kwaliteit. Ook gebruiksvriendelijkheid, toonaangevendheid in techniek en design staan bij het koffiezetapparaat van Bravilor centraal.

Als officieel dealer van Bravilor apparatuur leveren wij voor deze automaten voor de zakelijke markt onze verse bonen koffie, Fresh brew koffie en Instant koffie.

Interesse in een Bravilor Bonamat koffie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Koffie machine merken die wij leveren

Perfecte merken voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Koffiemachine

MELITTA

Melitta koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Lees meer

Koffiemachine

Orchestrale

De professionele cappuccino- en espressomachines van Orchestrale zijn van verfijnd Italiaanse makelij met een muzikaal accent. Koffiemachines waar technologie, componenten, design, arbeid en passie volledig Italiaans zijn.

Lees meer

Koffiemachine

Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van koffiesystemen van Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn.

Lees meer