Melitta Professional

De Melitta Professional koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. Deze volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle koffie. Wij leveren de volgende modellen: XT4, XT5, XT6, XT7 en de CT8.

Interesse in een Melitta koffie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Melitta Caffeo

De Melitta Caffeo koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de kleine zakelijke markt. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Interesse in een Melitta koffie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Koffie machine merken die wij leveren

Perfecte merken voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Koffiemachine

MELITTA

Melitta koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Lees meer

Koffiemachine

Orchestrale

De professionele cappuccino- en espressomachines van Orchestrale zijn van verfijnd Italiaanse makelij met een muzikaal accent. Koffiemachines waar technologie, componenten, design, arbeid en passie volledig Italiaans zijn.

Lees meer

Koffiemachine

Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van koffiesystemen van Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn.

Lees meer