Orchestrale

Nieuw in ons assortiment zijn de cappuccino- en espressomachines van Orchestrale. Deze professionele koffiemachines van Orchestrale zijn van verfijnd Italiaanse makelij met een muzikaal accent. Koffiemachines waar technologie, componenten, design, arbeid en passie volledig Italiaans zijn.

Modellen

Wij leveren de volgende modellen; De professionele koffiemachine modellen Etnica en Phonica zijn beschikbaar in de automatische en semi-automatische versie, en tevens uitgerust met 1, 2 of 3 groepen. De Etnica is leverbaar met en zonder display.

De Radiofonica is het nieuwste model koffiemachine van Orchestrale. Deze is te leveren met een 2 groeps variant.

De Nota, is het kleinste enkelgroeps professionele espresso- en koffiezetapparaat in de Orchestrale collectie.

Informatie brochure

Download hier de informatie brochure van Orchestrale als een PDF.

Download

Interesse in een Orchestrale koffie machine?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

Contact

Koffie machine merken die wij leveren

Perfecte merken voor bedrijven, horeca- en speciaalzaken

Koffiemachine

MELITTA

Melitta koffiemachines zijn bijzonder geschikt voor de horeca, cateraars, het bedrijfsleven en instellingen. De professionele, duurzame, volautomatische koffiemachines leveren smaakvolle en kwalitatief goede producten.

Lees meer

Koffiemachine

Orchestrale

De professionele cappuccino- en espressomachines van Orchestrale zijn van verfijnd Italiaanse makelij met een muzikaal accent. Koffiemachines waar technologie, componenten, design, arbeid en passie volledig Italiaans zijn.

Lees meer

Koffiemachine

Bravilor Bonamat

Het merk Bravilor is inmiddels al 65 jaar autoriteit op het gebied van het produceren van koffiesystemen van Hollandse kwaliteit, voor het bereiden van warme dranken in het bijzonder. En bijzonder, dat is ook wat je kopje koffie moet zijn.

Lees meer